Noi detalii despre Pixel 4: variantă portocalie, un nou mod Night Sight, 6 GB RAM şi zoom 8X

716 ori
<b>Noi detalii despre Pixel 4: variantă portocalie, un nou mod Night Sight, 6 GB RAM şi zoom 8X</b>La început de weekend descopeream că Google Pixel 4 XL a primit două clipuri hands on, în care se dezvăluie o variantă a sa de culoare neagră şi una albă. Acum apare o a treia nuanţă, dar şi detalii despre cameră şi RAM. Le găsiţi pe toate

La început de weekend descopeream că Google Pixel 4 XL a primit două clipuri hands on, în care se dezvăluie o variantă a sa de culoare neagră şi una albă. Acum apare o a treia nuanţă, dar şi detalii despre cameră şi RAM. Le găsiţi pe toate mai jos.

Google Pixel 4

Se pare că pe lângă varianta neagră şi albă, Pixel 4 va sosi şi pe un portocaliu viu. Acea versiune ar lua locul rozului de la Pixel 3. Posibil să fie numit cum face Google de obicei "Almost Orange" sau "Simply Orange". Ce am mai aflat despre dispozitiv? Scăpările din ultima vreme indică faptul că telefonul va oferi captură wide color în gama P3. Acest sistem îi permite camerei să captureze culori cu o gamă cu 25% mai largă decât sistemul tradiţional sRGB.

Google Pixel 4

Telefonul este aşteptat cu o cameră de 12 megapixeli principală şi 16 megapixeli telephoto, care ar putea avea zoom optic 5X. Deasupra lor găsim un senzor spectral. O noutate este şi modul Motion Mode, un soi de fotografii mişcătoare cu Bokeh aplicat. Practic vom vedea în prim plan subiecţi care se mişcă, în vreme ce fundalul rămâne blurat. Va apărea şi un Night Sight 2.0, care se va descurca şi mai bine în condiţii low light, ba chiar şi pe un întuneric mai profund decât la prima generaţie.

Au apărut şi imagini care indică faptul că telefonul va propune zoom 8X, realizat prin combinarea de zoom optic 5X şi Google Super Res Zoom. În plus, au apărut scăpări despre o cantitate de 6 GB RAM şi nu 4 GB cum indicau benchmark-uri recente. Vom avea şi Audio Zoom pe telefon, putând da zoom pe un singur instrument dintr-o orchestră dacă vrem.

Încă nu e clar când vin modelele Pixel 4 şi Pixel 4 XL, dar luna octombrie a fost menţionată deja. Preţurile ar trebui să fie de 799 şi 899 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×