Cutia lui Pixel 4 apare fotografiată online, confirmând câteva dintre dotări; Încărcare la doar 18W..

947 ori
<b>Cutia lui Pixel 4 apare fotografiată online, confirmând câteva dintre dotări; Încărcare la doar 18W..</b>Nici pe ultima sută de metri rămasă până la debut, leak-urile asociate lui Pixel 4 nu se opresc astfel că astăzi vedem fotografiată cutia în care va sosi noul flagship. Recent am văzut noi randări detaliate ce ne prezentau varianta

Nici pe ultima sută de metri rămasă până la debut, leak-urile asociate lui Pixel 4 nu se opresc astfel că astăzi vedem fotografiată cutia în care va sosi noul flagship. Recent am văzut noi randări detaliate ce ne prezentau varianta "Panda" și design-ul controversat cu o frunte lată și un raport corp-ecran nu tocmai generos. Imaginile de azi confirmă câteva dintre dotări și vorbim despre mai jos.

Pixel 4

În primul rând ni se reconfirmă design-ul adoptat de către Pixel 4 în spate, cu o cameră foto pătrată amplasată în colțul dintre stânga sus. Avem în cazul de față varianta "Just Black" de un negru profund ce aduce un buton power/unlock alb ușor de observat. Se păstrează textura mată pentru sticlă totodată.

Pixel 4

Cât despre dotările menționate pe cutie, aflăm că varianta standard Pixel 4 optează pentru un ecran de 5.7 inch și că în această configurația dispune de 64 GB stocare flash. Există și o listă de accesorii printre care regăsim un adaptor Quick Switch, cablul USB și un încărcător USB-C cu putere de 18W.

Nu se știe dacă aceasta este puterea maximă de alimentare pe care o suportă Pixel 4 sau dacă Google va vinde separat un încărcător mai capabil. Nici urmă de căști sau adaptor USB-C către 3.5 mm în cutie. Așteptăm lansarea de mâine pentru a afla prețurile și alte detalii despre noul telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×