Noi detalii despre Windows Phone 7: fara multitasking, dar cu suport Zune/Xbox

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.325 ori
<b>Noi detalii despre Windows Phone 7: fara multitasking, dar cu suport Zune/Xbox</b>Microsoft a confirmat deja ca va sosi la Mobile World Congress 2010, organizat in aceasta luna in Barcelona, cu o prezentare a lui Windows Mobile 7, fie ea si partiala. Cei de la PPCGeeks afirma ca interfata lui Windows Phone 7 (cum este OS-ul cunoscut...

Microsoft a confirmat deja ca va sosi la Mobile World Congress 2010, organizat in aceasta luna in Barcelona, cu o prezentare a lui Windows Mobile 7, fie ea si partiala. Cei de la PPCGeeks afirma ca interfata lui Windows Phone 7 (cum este OS-ul cunoscut acum) va fi atractia principala a showului.

Aparent, noua platforma imprumuta foarte mult de la Zune, iar in ce priveste interfata, ea va purta numele de cod "METRO" si va aminti destul de mult de cea de pe Zune HD. Ecranul Start va fi unul complet now, foarte "curat" si "plin de viata", probabil intr-un stil ce aminteste de HTC Sense.

Se pare ca noul Windows Mobile va integra si servicii Zune si suport pentru gaming pe Xbox, inclusiv sincronizarea punctelor gamerilor, avatarurilor, listei de cumparaturi online si social networking. Nici urma de suport Flash deocamdata, nici compatibilitate NetCF, iar multitasking-ul lipseste si el, se pare.

Avem in sfarsit si o data de lansare confirmata pentru primele terminale Microsoft cu Windows Mobile 7, aparent gata pentru debut in luna septembrie a acestui an. Windows Mobile 7 incepe sa para tot mai neinteresant in comparatie cu Project Pink si al sau Zune Phone, nu-i asa?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×