Aplicatia IMDb Mobile, disponibila acum in varianta beta

Autor:  | Publicat în:  Software 1.297 ori
<b>Aplicatia IMDb Mobile, disponibila acum in varianta beta</b>Internet Mobile Database (IMDb) este cel mai mare centru de informatii pentru filme si seriale, serviciul permitand cautarea filmografiei unui actor, ratingurile filmelor, vizionarea de preview-uri si multe altele. Iata ca exista acum si o aplicatie IMDb...

Internet Mobile Database (IMDb) este cel mai mare centru de informatii pentru filme si seriale, serviciul permitand cautarea filmografiei unui actor, ratingurile filmelor, vizionarea de preview-uri si multe altele. Iata ca exista acum si o aplicatie IMDb pentru mobile, despre care vorbim in randurile urmatoare.

Creata de catre developerul Blade0rz, membru al comunitatii XDA-developers, aplicatia poarta numele de IMDb Mobile si este in varianta beta 0.45 deocamdata. Puteti descarca softul de aici, cu mentiunea ca veti avea nevoie .NET CF 3.5 pentru a rula aplicatia. Va fi nevoie si de o conexiune tip date constanta pentru a putea folosi IMDb Mobile.

Printre functiile sale se numara aceea de cautare a filmelor, jocurilor video si actorilor, o interfata finger-friendly, o lista de coperte DVD, trivia, citate, top 250 filme, o lista de filme "coming soon", trailere si gafe ale actorilor. Iata si un demo video al aplicatiei:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×