Noi discutii despre sanatatea lui Steve Jobs, inainte de Macworld

1.188 ori
<b>Noi discutii despre sanatatea lui Steve Jobs, inainte de Macworld</b>CEO-ul Apple, Steve Jobs a dezmintit inca o data zvonurile conform carora ar fi pe moarte, dupa ce investitorii faimoasei companii americane si-au exprimat ingrijorarea in legatura cu pierderea sa in greutate, afirma Reuters. Jobs a anuntat ca a pierdut...

CEO-ul Apple, Steve Jobs a dezmintit inca o data zvonurile conform carora ar fi pe moarte, dupa ce investitorii faimoasei companii americane si-au exprimat ingrijorarea in legatura cu pierderea sa in greutate, afirma Reuters.

Jobs a anuntat ca a pierdut mult in greutate din cauza unui dezechilibru hormonal, survenit dupa operatia sa din 2004, menita sa inlature cancerul pancreatic. Ingrijorarea investitorilor a crescut atunci cand bossul Apple a anuntat ca nu isi va tine obisnuitul discurs in cadrul showului Macworld 2009, ce va debuta in mai putin de o saptamana. Din fericire, se pare ca Steve Jobs va reveni "pe scena" in primavara acestui an, el afirmand ca problema sa nutritionala va fi rezolvata in curand.

Declaratia lui Jobs a facut ca actiunile Apple sa creasca cu 5% (la 95.40 dolari) ieri, inca departe de varful de 192.24 dolari din mai 2008, scaderea per total fiind generata de catre criza economica. Se pare totusi ca investitorii sunt mai preocupati de starea sanatatii lui Steve Jobs, un adevarat simbol al companiei Apple, decat de problemele companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×