Android ruleaza pe HTC Touch HD si laptopul HP 2133 (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.575 ori
<b>Android ruleaza pe HTC Touch HD si laptopul HP 2133 (Video)</b>Developerii opteaza din ce in ce mai des pentru portarea sistemului de operare Android pe alte terminale decat faimosul G1, astfel ca acest gen de clipuri "Android ruleaza pe terminalul X" nu ne mai surprind. Iata ca Android a sosit si pe HTC Touch HD si...

Developerii opteaza din ce in ce mai des pentru portarea sistemului de operare Android pe alte terminale decat faimosul G1, astfel ca acest gen de clipuri "Android ruleaza pe terminalul X" nu ne mai surprind. Iata ca Android a sosit si pe HTC Touch HD si ruleaza pe celebrul smartphone in clipul de mai jos:

Ieri vedeam Android ruland perfect pe un Asus Eee PC, fapt dovedit doar de o imagine, iar clipul de azi este la fel de neclar si nesigur, existand chiar pareri, conform carora handsetul ar fi de fapt un HKC, imitatie de HTC. Trecand la terminale mai mari, putem vedea (mai clar de aceasta data) Android OS in actiune pe un netbook HP 2133, ruland de pe un memory stick.

Iata si clipul care dovedeste compatibilitatatea Android-HP 2133:

Observati faptul ca OS-ul nu este optimizat pentru respectiva rezolutie si nu se incarca la o viteza ideala, dar totusi e un inceput.

Sursa: Phandroid

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×