Noi estimări scot la iveală faptul că Samsung va livra 45 milioane de terminale S6/S6 Edge în acest an

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.139 ori
<b>Noi estimări scot la iveală faptul că Samsung va livra 45 milioane de terminale S6/S6 Edge în acest an</b>Cu ceva timp &icirc;n urmă aflam despre o estimare neoficială a numărului de terminale Samsung Galaxy S6/S6 Edge ce vor fi livrate &icirc;n acest an, predicție ce se ridica la cifra de aproximativ 50 milioane unități. Totuși, un nou raport sosit...

Cu ceva timp în urmă aflam despre o estimare neoficială a numărului de terminale Samsung Galaxy S6/S6 Edge ce vor fi livrate în acest an, predicție ce se ridica la cifra de aproximativ 50 milioane unități. Totuși, un nou raport sosit astăzi în presă, ne dezvăluie o modificare a acestei estimări.

Potrivit celor de la Deutsche Bank, se așteaptă ca Samsung să livreze 45 milioane de unități în cursul acestui an, o cifră apropiată de estimările inițiale. Pe de altă parte, companii ca și Counterpoint, DramaeXchange estimează vânzarea a 50, respectiv 55 milioane de telefoane S6/S6 Edge pentru acest an.

După cum știți, atât Samsung Galaxy S6, cât și S6 Edge sosesc în carcase realizate din elemente premium ca și sticla, sau metalul. De asemenea, la interior avem parte de componente high-end și de o cameră foto de 16 megapixeli ce se descurcă de minune atât în lumina zilei, cât și în condiții low-light.

În ciuda acestor aspecte pozitive, au existat și câteva nemulțumiri ale fanilor, ca și lipsa unui slot microSD și a unei baterii înlăturabile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×