Noi fotografii cu Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus apar pe web

2.295 ori
<b>Noi fotografii cu Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus apar pe web</b>Poate unele dintre cele mai interesante terminale spre care ochii ne sunt ațintiți la ora actuală, sunt și Samsung Galaxy Note 5, respectiv Galaxy S6 Edge Plus, device-uri ce vor fi anunțate oficial pe data de 13 august &icirc;n cadrul unui eveniment...

Poate unele dintre cele mai interesante terminale spre care ochii ne sunt ațintiți la ora actuală, sunt și Samsung Galaxy Note 5, respectiv Galaxy S6 Edge Plus, device-uri ce vor fi anunțate oficial pe data de 13 august în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York.

Astăzi, noi fotografii cu cele două modele sosesc prin intermediul platformei Reddit. Din câte se poate observa, la fel ca și în materialele precedente, Galaxy Note 5 va fi un phablet cu design inspirat de Galaxy S6, cu materiale premium reprezentate de către o ramă metalică și de un spate acoperit de sticlă.

Totuși, se renunță la unele funcții ca și capacul spate înlăturabil, sau slotul pentru carduri microSD ce sosea pe modelele anterioare. Dacă ne luăm după ultimele zvonuri, Note 5 ar urma să aducă o baterie de 3300 sau una de 4100 mAh.

Pe de altă parte, în cazul lui Samsung Galaxy S6 Edge Plus, lucrurile sunt destul de clare, acest device fiind doar o variantă mai mare a modelului standard. Din câte se poate vedea în fotografii, S6 Edge+ va fi la fel de mare ca și Note 5, ceea ce înseamnă că vom avea parte de un panou similar de 5.7 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×