@evleaks ne prezintă Samsung Galaxy Note 7; phablet-ul sud-coreeniilor acum în randări pentru presă!

2.950 ori
<b>@evleaks ne prezintă Samsung Galaxy Note 7; phablet-ul sud-coreeniilor acum în randări pentru presă!</b>Era de așteptat ca randările 3D cu Samsung Galaxy Note 7 să nu întârzie a-și face apariția pe web curând, și asta ținând cont de faptul că lansarea phablet-ului este programată pentru data de 2 august. Chiar @evleaks ne prezintă astăzi o serie de imagini

După numeroase imagini și zvonuri ce au tot sosit pe web în ultima perioadă, iată că astăzi primim direct din partea lui @evleaks, imagini 3D cu nimeni altul decât Samsung Galaxy Note 7. Phablet-ul ce urmează a fi lansat chiar luna viitoare ni se prezintă astăzi în randări detaliate, și vedem totodată care va fi noua nuanță de culoare pe care sud-coreenii o vor lansa odată cu acest dispozitiv interesant.

Ei bine, este vorba despre culoarea numită Blue Coral - o nuanță de azuriu ce trebuie să recunoaștem arătă foarte foarte bine pe phablet-ul de față. Pe lângă această variantă, vor mai exista și modelele Black Onyx, respectiv Silver Titanium - ce sunt reprezentate în cadrul imaginilor de aici.

Ce mai remarcăm la Note 7 este desigur display-ul său curbat spre margini, dar nu pe atât de mult precum panoul regăsit pe Samsung Galaxy S7 Edge. De asemenea, în partea din dreapta va fi locul noului stylus S-Pen, iar din punct de vedere al design-ului mai iese în evidență textura liniară pe care panoul spate o adoptă.

Dotările smartphone-ului vor fi reprezentate de către display-ul de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD, de un procesor quad-core Qualcomm, și de camera foto principală de 12 megapixeli cu tehnologie Dual-Pixel. Scanner-ul de amprente nu va lipsi de aici, și vom primi 4 sau 6 GB memorie RAM.  

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×