@evleaks ne prezintă Samsung Galaxy Note 7; phablet-ul sud-coreeniilor acum în randări pentru presă!

2.923 ori
<b>@evleaks ne prezintă Samsung Galaxy Note 7; phablet-ul sud-coreeniilor acum în randări pentru presă!</b>Era de așteptat ca randările 3D cu Samsung Galaxy Note 7 să nu întârzie a-și face apariția pe web curând, și asta ținând cont de faptul că lansarea phablet-ului este programată pentru data de 2 august. Chiar @evleaks ne prezintă astăzi o serie de imagini

După numeroase imagini și zvonuri ce au tot sosit pe web în ultima perioadă, iată că astăzi primim direct din partea lui @evleaks, imagini 3D cu nimeni altul decât Samsung Galaxy Note 7. Phablet-ul ce urmează a fi lansat chiar luna viitoare ni se prezintă astăzi în randări detaliate, și vedem totodată care va fi noua nuanță de culoare pe care sud-coreenii o vor lansa odată cu acest dispozitiv interesant.

Ei bine, este vorba despre culoarea numită Blue Coral - o nuanță de azuriu ce trebuie să recunoaștem arătă foarte foarte bine pe phablet-ul de față. Pe lângă această variantă, vor mai exista și modelele Black Onyx, respectiv Silver Titanium - ce sunt reprezentate în cadrul imaginilor de aici.

Ce mai remarcăm la Note 7 este desigur display-ul său curbat spre margini, dar nu pe atât de mult precum panoul regăsit pe Samsung Galaxy S7 Edge. De asemenea, în partea din dreapta va fi locul noului stylus S-Pen, iar din punct de vedere al design-ului mai iese în evidență textura liniară pe care panoul spate o adoptă.

Dotările smartphone-ului vor fi reprezentate de către display-ul de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD, de un procesor quad-core Qualcomm, și de camera foto principală de 12 megapixeli cu tehnologie Dual-Pixel. Scanner-ul de amprente nu va lipsi de aici, și vom primi 4 sau 6 GB memorie RAM.  

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×