Samsung Galaxy Note 5 ni se dezvăluie în cele mai realiste randări de până acum

2.660 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 ni se dezvăluie în cele mai realiste randări de până acum</b>Am văzut deja c&acirc;teva imagini cu huse, dar și unele randări pentru următorul phablet a celor de la Samsung, și anume Galaxy Note 5. &Icirc;n continuarea acestei serii de leak-uri,&nbsp;iată că astăzi, pe web &icirc;și fac apariția o serie...

Am văzut deja câteva imagini cu huse, dar și unele randări pentru următorul phablet a celor de la Samsung, și anume Galaxy Note 5. În continuarea acestei serii de leak-uri, iată că astăzi, pe web își fac apariția o serie de noi randări 3D, de această dată unele foarte realiste. După cum aflați anterior, Samsung Galaxy Note 5 va aduce 4 GB RAM, un procesor octa-core, scanner de amprente și display QHD.

Noile randări sosesc din partea site-ului GdgtCompare, sursă ce ne dezvăluie și un clip video în care liniile de design ale lui Note 5 pot fi admirate într-un mod interactiv. Se remarcă faptul că artistul s-a inspirat din ultimele leak-uri ajunse pe web, design-ul telefonului fiind foarte similar cu cel al lui Galaxy S6.

La baza acestuia observăm și prezența stylus-ului S-Pen de nouă generație ce se află în partea din stânga. Tot aici avem portul microUSB v2.0, grila pentru difuzor, dar și jack-ul pentru căști audio cu mufă 3.5 mm. Potrivit noilor informații, se pare că sud-coreenii vor anunța oficial acest produs pe data de 12 august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×