Noi HTC-uri cu Windows Phone 7: Ignite și Prime - iată imagini!

1.798 ori
<b>Noi HTC-uri cu Windows Phone 7: Ignite și Prime - iată imagini!</b>HTC Prime și Ignite sunt nume familiare, aceste terminale Windows Phone 7 având existența confirmată cu câteva luni în urmă. Acum smartphone-urile și-au făcut din nou apariția, de această dată pe un site olandez, confirmând suportul WP7 și...

HTC Prime și Ignite sunt nume familiare, aceste terminale Windows Phone 7 având existența confirmată cu câteva luni în urmă. Acum smartphone-urile și-au făcut din nou apariția, de această dată pe un site olandez, confirmând suportul WP7 și oferindu-ne și primele imagini cu device-urile.

Site-ul responsabil cu scurgerea de informații este cel al retailerului ThePhoneHouse, care listează aceste modele drept "Coming Soon". HTC Prime este un slider QWERTY, în vreme ce HTC Ignite este un un model full touch. Prima oară când reprezentări grafice ale telefoanelor și-au făcut apariția pe web, ele erau însoțite de atractivul HTC Pyramid, care s-a transformat în cele din urmă în HTC Sensation.

în ce privește o listă de specificații, deocamdată avem doar speculații, care afirmă că HTC Prime va veni cu un display WVGA de 3.7 inchi, o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și 512 MB RAM. Nici o informație despre CPU deocamdată, iar în ce privește tastatura, aceasta este glisantă și dispune de 4 rânduri de butoane.

HTC Ignite pare mai degrabă un low end, având în vedere alte handseturi moderne, cu al său CPU de 800 MHz și 512 MB RAM. și acesta vine cu o cameră de 5 megapixeli și suport HSDPA, iar varianta de WP7 adoptată pare a fi Mango OS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×