Noi imagini cu HTC S740 sosesc via Internet

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.390 ori
<b>Noi imagini cu HTC S740 sosesc via Internet</b>HTC S740 este terminalul care a evoluat cel mai rapid de la stadiul de zvon, la cel de telefon confirmat si apoi anuntat oficial de catre HTC. Iata ca dupa ce v-am prezentat aproape zilnic imagini noi cu acest handset, el ni se dezvaluie inca o data,...

HTC S740 este terminalul care a evoluat cel mai rapid de la stadiul de zvon, la cel de telefon confirmat si apoi anuntat oficial de catre HTC. Iata ca dupa ce v-am prezentat aproape zilnic imagini noi cu acest handset, el ni se dezvaluie inca o data, intr-un set mai clar de poze:

In imaginea de mai sus puteti admira noul S740 fiind comparat cu actualul hit branduit HTC, Touch Diamond, prezent pe Mobilissimo.ro intr-un amplu review. Va reamintim ca producatorul asiatic va avea o toamna grozava, vazandu-si lansate pe piata 2 terminale care promit sa fie best-seller-uri, HTC Dream si Sony Ericsson XPERIA X1, la a carui productie a colaborat.

In plus, HTC Touch Pro se lasa asteptat in unele tari, el reprezentand un upgrade necesar al lui HTC Touch Diamond si probabil urmatorul hit Vodafone. Touch Diamond este oferit la ora actuala drept "contraofensiva" la iPhone 3G in Romania, fiind prezent gratuit in oferta Vodafone, impreuna cu un abonament destul de solid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×