Noi imagini cu Huawei Ascend W1 cu Windows Phone 8, mai multe variante de culoare

1.382 ori
<b>Noi imagini cu Huawei Ascend W1 cu Windows Phone 8, mai multe variante de culoare</b>Huawei Ascend W1&nbsp;ar fi primul smartphone al companiei chineze cu software mobil de la Microsoft. Specificațiile hardware și câteva imagini cu versiunea albastră au ajuns pe web. Uite că între timp au mai ajuns și alte fotografii cu Ascend W1,...

Huawei Ascend W1 ar fi primul smartphone al companiei chineze cu software mobil de la Microsoft. Specificațiile hardware și câteva imagini cu versiunea albastră au ajuns pe web. Uite că între timp au mai ajuns și alte fotografii cu Ascend W1, acestea relevă mai multe variante de culoare.

Pe lângă albastrul ce amintește de telefoanele Nokia (Lumia 800, Lumia 900), mai este și W1 pe alb. Ce se știe despre Huawei Ascend W1:

  • display de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesor dual-core la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;
  • Windows Phone 8;
  • cameră de 5 Megapixeli, cameră frontală de 0.3 Megapixeli / VGA;
  • baterie de 2000 mAh;
  • preț de achiziție estimat - 310 dolari.

Huawei Ascend W1

Telefonul este așteptat să debuteze la CES 2013 și ar fi cel mai ieftin telefon cu Windows Phone 8, ar lupta cu telefoanele Android middle-level și cel puțin din perspectiva hardware are o șansă. Dacă Microsoft vrea să impresioneze prin numărul de telefoane comercializate, ar trebui să dea o atenție ceva mai mare și către cele ceva mai ieftine, mai ales că WP8 nu luptă deocamdată în secțiunea low-cost.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×