MWC 2013: Lenovo IdeaPhone K900, phablet masiv cu procesor Intel Atom dual core (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 2.318 ori
<b>MWC 2013: Lenovo IdeaPhone K900, phablet masiv cu procesor Intel Atom dual core (Video)</b>Ne-am ocupat mult de Alcatel, Fujitsu și LG în ultima vreme, dar nu putem uita de Lenovo, care au fost prezenți la MWC 2013 cu un terminal foarte interesant. Din câte știu, Lenovo se număra printre early adopteri ai unui CPU Intel pe un telefon și...

Ne-am ocupat mult de Alcatel, Fujitsu și LG în ultima vreme, dar nu putem uita de Lenovo, care au fost prezenți la MWC 2013 cu un terminal foarte interesant. Din câte știu, Lenovo se număra printre early adopteri ai unui CPU Intel pe un telefon și asta se întâmplă cu mai bine de un an în urmă. Ei bine iată că acum vedem și un phablet cu un CPU Intel.

Device-ul arata foarte elegant, având un feeling the produs premium, pentru oamenii de afaceri. Totuși trebuie să recunosc că nu sunt mare fan al șuruburilor lăsate la vedere în partea din spate. Terminalul este un smartphone de 5.5 inch dacă vreți, iar IdeaPhone K900 adopta un procesor Intel Atom dual core de 2 GHz, Clover Trail+, deci o generație nouă față de ce vedem pe modele ca ZTE Grand X In de pe piața din România.

Lenovo IdeaPhone K900

Ecranul suporta o rezoluție 1080p, iar densitatea sa este de 400 ppi, destul de impresionantă. Carcasa acestui gadget folosește atât oțel inoxidabil, cât și policarbonat, pentru o combinație rezistenta și arătoasă. și camera se ridică la înălțimea așteptărilor, utilizând un senzor Sony Exmor de 13 megapixeli, similar cu cel de pe Xperia Z. Handsetul rulează Android 4.1 și se va lansa pe piața cu Android 4.2.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×