HTC Desire 816 primește o versiune de culoare roz, care a debutat În China

1.465 ori
<b>HTC Desire 816 primește o versiune de culoare roz, care a debutat În China</b>în vreme ce HTC anunța&nbsp;oficial noul terminal Desire 616 dual SIM, compania a prezentat și o nouă versiune de culoare pentru faimosul HTC Desire 816. Acest model va fi disponibil pe piața chineză într-o variantă de culoare roz și în curând...

în vreme ce HTC anunța oficial noul terminal Desire 616 dual SIM, compania a prezentat și o nouă versiune de culoare pentru faimosul HTC Desire 816. Acest model va fi disponibil pe piața chineză într-o variantă de culoare roz și în curând ea ar trebui să ajungă și pe piața internațională.

Puteți vedea noua nuanță a handsetului în imaginea de mai sus, iar acest model este unul foarte bine vândut, se pare. Analiștii l-au numit încă de la lansare "motorul creșterii HTC în 2014", iar rezultatele financiare anunțate recent confirma această performanță. Desire 816 e deja destul de greu de găsit în China și Europa, unitățile fiind epuizate rapid. Acest model vine în variante dual SIM și single SIM și iese în evidență prin faptul că oferă cea mai nouă interfața HTC Sense și difuzoare BoomSound la un preț accesibil.

HTC Desire 816 Roz

în plus, primim și o cameră selfie de 5 megapixeli foarte bună, iar camera de 13 megapixeli din spate ar fi demnă de un flagship. Ecranul este unul de 5.5 inch pe acest device, cu rezoluție HD, deci el este mai degrabă un phablet. Dacă mă întrebați pe mine, acea culoare din imagini nu prea e roz, dar știți cum stau bărbații cu nuanțele de culori. Eu îl văd pe acest Desire mai degrabă disponibil într-un soi de "roșu cireașă" aici. De altfel Mobilissimo.ro i-a făcut deja review, pe care îl puteți viziona chiar aici.

Prețul actualizat al lui Desire 816 de pe eMAG, îl puteți afla de aici.

HTC Desire 816 primește o versiune de culoare roz, care a debutat În China

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×