Noi imagini cu iPhone 5 dezvăluie prezența unui chip NFC

1.568 ori
<b>Noi imagini cu iPhone 5 dezvăluie prezența unui chip NFC</b>Nu putea să lipsească iPhone 5 din doză zilnică de zvonuri despre terminale nelansate încă. De această dată vedem un panou frontal al noului terminal, complet asamblat și dezvăluind un nou chip: cel NFC. Imaginile au apărut pe un cont...

Nu putea să lipsească iPhone 5 din doză zilnică de zvonuri despre terminale nelansate încă. De această dată vedem un panou frontal al noului terminal, complet asamblat și dezvăluind un nou chip: cel NFC. Imaginile au apărut pe un cont Photobucket și se pare că noul iPhone va veni și cu acest tip de conectivitate, o premieră pentru terminalele Apple.

Vedem aici panoul frontal al noului iPhone cu o componentă pătrată cu acoperire EMI, care ar putea fi chipul Near Field Communication. Cei de la Macotakara confirmă identitatea componentei, în vreme ce AppleInsider afirma că dimensiunile se potrivesc cu cele ale chipurilor compacte de 5 x 5 mm, produse de NXP. Această companie le oferă deja celor de la Samsung chipurile NFC necesare pentru terminalele din seria Galaxy și aparent și chipurile de pe telefoanele Sony sunt produse de aceeași companie.

Noi imagini cu iPhone 5 dezvăluie prezența unui chip NFC

Evident poate fi vorba de imagini trucate, dar același cont Photobucket postase și detalii despre iPad 3 înainte de lansare, detalii care s-au adeverit, cum ar fi faptul că grosimea noii tablete va fi mai mare decât a lui iPad 2. Observăm că se respectă toate aspectele ajunse pe web în legătură cu iPhone 5, de la poziția camerei frontale la designul alungit. Până acum iPhone 5 arată așa: ecran de 4 sau 4.1 inch, iOS 6.0, LTE, NFC, rezoluție Retina și probabil și 16 GB memorie internă și 1 GB RAM. Sună bine?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×