Noi imagini cu Meizu M035, probabil singurul terminal non Samsung cu procesor Exynos și oarecare popularitate

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.084 ori
<b>Noi imagini cu Meizu M035, probabil singurul terminal non Samsung cu procesor Exynos și oarecare popularitate</b>Meizu e un brand celebru în China și la nivel internațional deoarece cu ani în urma producea copii de iPhone bine realizate. Totuși în ultimii 2 ani compania s-a desprins de acest stigmat și a început să producă terminale de sine statatoare....

Meizu e un brand celebru în China și la nivel internațional deoarece cu ani în urma producea copii de iPhone bine realizate. Totuși în ultimii 2 ani compania s-a desprins de acest stigmat și a început să producă terminale de sine statatoare. Este și cazul modelului de mai jos, Meizu M035.

Terminalul a ajuns pe web sub forma acestor imagini, însoțite și de o listă de specificații. Meizu M035 este cunoscut și sub numele de cod Charm Blue și vine cu o carcasă destul de groasă, dacă mă întrebați pe mine și un panou frontal care amintește ușor de iPhone. Dotările acestui telefon includ un procesor Exynos dual core de 1.5 GHz, iar compania Meizu este printre singurele nume relativ mari care folosesc un CPU al celor de la Samsung.

Meizu M035

Pe lista de dotări a lui Meizu M035 găsim și un display de 4 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, camera de 8 megapixeli și suport dual SIM. Telefonul cu aceste specificatii midrange va fi lansat pe 13 iunie și va avea prețul de 228 de dolari, iar șansele ca el să ajungă în Europa sunt mici, dar nu chiar zero.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×