HTC One ar fi ajuns deja la cota de 2 milioane de unități vândute, arată un calcul al analiștilor

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.240 ori
<b>HTC One ar fi ajuns deja la cota de 2 milioane de unități vândute, arată un calcul al analiștilor</b>Celebrul analist Kevin Chang, de la Citigroup Global Markets a făcut o constatare pozitivă pentru HTC, cu privire la vânzările de unități HTC One. Expertul a afirma că terminalul ar fi vândut în jur de 1.2 milioane de unități în luna mai....

Celebrul analist Kevin Chang, de la Citigroup Global Markets a făcut o constatare pozitivă pentru HTC, cu privire la vânzările de unități HTC One. Expertul a afirmă că terminalul ar fi vândut în jur de 1.2 milioane de unități în luna mai.

Aparent acest număr ar reprezenta o creștere de 100% față de aprilie, când HTC ar fi vândut 600.000 de unități. Un calcul simplu ne arată că teoretic HTC ar fi vândut încă 300.000 de unități în luna iunie, dacă a păstrat ritmul de creștere de până acum, deci a trecut pragul de 2 milioane de handseturi în total. și asta în vreme ce în urmă cu două săptămâni aflam că Galaxy S4 este deja la cota de 10 milioane de unități în doar o lună după punerea sa în vânzare.

Mai e cale lungă până ce HTC va ajunge să depășească succesul unui Galaxy S, dar pentru o companie cu probleme financiare, oficiali care își schimbă rolul sau părăsesc compania și probleme cu componentele, eu zic că asiaticii au făcut o treabă bună. Sunt tare curios să văd și care va fi următorul pas și dacă vor trece sau nu la phableturi și vor reveni la tablete.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×