HTC One ar fi ajuns deja la cota de 2 milioane de unități vândute, arată un calcul al analiștilor

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.259 ori
<b>HTC One ar fi ajuns deja la cota de 2 milioane de unități vândute, arată un calcul al analiștilor</b>Celebrul analist Kevin Chang, de la Citigroup Global Markets a făcut o constatare pozitivă pentru HTC, cu privire la vânzările de unități HTC One. Expertul a afirma că terminalul ar fi vândut în jur de 1.2 milioane de unități în luna mai....

Celebrul analist Kevin Chang, de la Citigroup Global Markets a făcut o constatare pozitivă pentru HTC, cu privire la vânzările de unități HTC One. Expertul a afirmă că terminalul ar fi vândut în jur de 1.2 milioane de unități în luna mai.

Aparent acest număr ar reprezenta o creștere de 100% față de aprilie, când HTC ar fi vândut 600.000 de unități. Un calcul simplu ne arată că teoretic HTC ar fi vândut încă 300.000 de unități în luna iunie, dacă a păstrat ritmul de creștere de până acum, deci a trecut pragul de 2 milioane de handseturi în total. și asta în vreme ce în urmă cu două săptămâni aflam că Galaxy S4 este deja la cota de 10 milioane de unități în doar o lună după punerea sa în vânzare.

Mai e cale lungă până ce HTC va ajunge să depășească succesul unui Galaxy S, dar pentru o companie cu probleme financiare, oficiali care își schimbă rolul sau părăsesc compania și probleme cu componentele, eu zic că asiaticii au făcut o treabă bună. Sunt tare curios să văd și care va fi următorul pas și dacă vor trece sau nu la phableturi și vor reveni la tablete.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×