Ruterul 3G/4G de buzunar TP-LINK TL-MR3080 oferă o autonomie de până la 17 ore

Autor:  | Publicat în:  TP-LINK 1.257 ori
<b>Ruterul 3G/4G de buzunar TP-LINK TL-MR3080 oferă o autonomie de până la 17 ore</b>Computex 2013 reprezintă rampa de lansare pentru ruterul TP-LINK TL-MR3080. Pe lângă gradul sporit de portabilitate, de unde și titulatura &ldquo;de buzunar&rdquo;, dispozitivul oferă o autonomie foarte mare, datorită bateriei de mare capacitate...

Computex 2013 reprezintă rampa de lansare pentru ruterul TP-LINK TL-MR3080. Pe lângă gradul sporit de portabilitate, de unde și titulatura “de buzunar”, dispozitivul oferă o autonomie foarte mare, datorită bateriei de mare capacitate integrată.

TP-LINK TL-MR3080 suportă conectivitate 3G și 4G, inclusiv partajarea conexiunilor prin USB atunci când necesitățile o cer. Soluția oferă un design compact și rezistent (97x56x30 mm) și dispune de o baterie de 5200 de mAh, care poate fi de asemenea folosită pe post de încărcător de urgență pentru smartphone-uri și tablete. Un alt beneficiu oferit de capacitatea mare a bateriei este cel referitor la autonomia ruterului, de până la 17 ore.

TL.MR3080 este compatibil cu modemuri USB LTE/HSPA+/HSUPA/HSDPA/UMTS/EVDO. Ruterul dispune de port-uri USB 2.0, microUSB și slot pentru card SD. în ce privește viteza pentru wireless, acesta oferă rate de transfer de mână la 300Mbps și suportă standardele b/g/n. Tot la capitolul design, ruter-ul oferă un Indicator LED de afișare a statusului de activitate a dispozitivului, care împreună cu cel de afisare a gradului de încărcare a bateriei pe patru nivele oferă un aspect foarte plăcut. Singurul aspect care poate lăsa de dorit este cel referitor la suportul pentru standardul WiFi ac, însă acesta poate veni cu un dispozitiv viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×