Noi imagini cu Oppo N3 indică prezența unui scanner de amprente la bord; Camera sa rotativă se va mișca automat, se pare!

1.002 ori
<b>Noi imagini cu Oppo N3 indică prezența unui scanner de amprente la bord; Camera sa rotativă se va mișca automat, se pare!</b>Ce știm despre Oppo N3? în primul rând ca va fi fabricat dintr-un aliaj litiu-aluminiu și apoi că va avea o cameră rotativă. El îl urmează pe modelul Oppo N1, care la rândul său avea o cameră rotativă, dar azi aflăm câteva noutăți...

Ce știm despre Oppo N3? în primul rând ca va fi fabricat dintr-un aliaj litiu-aluminiu și apoi că va avea o cameră rotativă. El îl urmează pe modelul Oppo N1, care la rândul său avea o cameră rotativă, dar azi aflăm câteva noutăți interesante despre Oppo N3.

Se pare că terminalul, care vine cu un ecran de 5.9 inch va integra și un scanner de amprente în spate. în plus, camera sa va avea un mecanism care va permite rotirea sa automată. Oppo N3 va suporta o rezoluție Quad HD sau Full HD, iar dacă ne luăm după imaginea de mai sus cu spatele său, zona scannerului de amprente e integrată într-un mod bizar, amintind de capsa metalică pe care o folosim să deschidem o cutie de suc carbogazos.

Cât despre cameră, sincer să fiu nici nu mă gândeam că utilizatorul va roti camera, ceea ce ar predispune mecanismul la slăbiciune și degradare în timp. Auto rotirea părea ceva firesc, deci ne bucurăm să aflăm că vom primi  această funcție. Mai trebuie remarcat și că Oppo N3 păstrează linia de design a terminalelor care l-au precedat și ca este un device mai degrabă alungit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×