Allview X1 Xtreme Mini vine cu un display cu o densitate de pixeli impresionantă!

2.399 ori
<b>Allview X1 Xtreme Mini vine cu un display cu o densitate de pixeli impresionantă!</b>Unul dintre cele mai tentante telefoane sub brand autohton este pe cale să se lanseze, iar singura necunoscută se pare că rămâne prețul! Iată cel mai nou teaser al brașovenilor de la Allview, ce ne prezintă densitatea de pixeli a ecranului lui X1...

Unul dintre cele mai tentante telefoane sub brand autohton este pe cale să se lanseze, iar singura necunoscută se pare că rămâne prețul! Iată cel mai nou teaser al brașovenilor de la Allview, ce ne prezintă densitatea de pixeli a ecranului lui X1 Xtreme Mini.

Da, categoric 469 ppi este o densitate de pixeli ce asigură o experiență vizuală deosebită! Mergând mai departe, având în vedere acest indiciu, bănuiesc că rezoluția va fi de 1920x1080 pixeli (Full HD), iar diagonală de 4.7 inch - toate într-un panou IPS (probabil).

Ce știm deja despre acest telefon? Va veni cu o cameră spate de 16 megapixeli și optică compusă din 6 lentile, camera frontală urmând a fi un modul de 4 Ultrapixeli, adică exact ca cea pe care o regăsim pe spatele lui HTC One M8!

Dacă ar fi să ghicesc, aș spune că vom avea un procesor Snapdragon 800 pe terminal și 2 GB memorie RAM, iar memoria internă va fi de 16 - 32 GB. Ca procesor grafic mă aștept să sosească cu Adreno 330, deci putem spune că acest Mini va fi Maxi la specificații! Evident prețul e cel care ne interesează în acest moment cel mai mult, de așteptat să îl aflăm însă, nu mai e mult!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×