Noi imagini cu panoul frontal al lui iPhone 6 și componente de iPad Air 2 apar pe web

1.155 ori
<b>Noi imagini cu panoul frontal al lui iPhone 6 și componente de iPad Air 2 apar pe web</b>Direct din China, din fabrica din Shenzhen au apărut imagini cu panoul frontal al lui iPhone 6, dar și cu câteva componente ale lui iPad Air 2. Componentele sunt doar cabluri flexibile, în vreme ce panoul seamănă cu precedentele leakuri de acest...

Direct din China, din fabrica din Shenzhen au apărut imagini cu panoul frontal al lui iPhone 6, dar și cu câteva componente ale lui iPad Air 2. Componentele sunt doar cabluri flexibile, în vreme ce panoul seamănă cu precedentele leakuri de acest gen.

Se pare că iPad Air 2 a intrat în producție deja și ne întrebam dacă el va debuta odată cu iPhone 6 lună viitoare, sau în cadrul unui eveniment separat în octombrie, așa cum se zvonea în această săptămână. Tot cu câteva zile în urmă vedeam și bateria de 1810 mAh a lui iPhone 6 pe web și apoi unitatea cu capacitate mai mare destinată modelului de 5.5 inch. Designul acestui panou frontal e tipic pentru un model iPhone, earpiece-ul, camera frontală și senzorii fiind plasați în aceeași zonă ca pe modelele iPhone precedente.

Noi imagini cu panoul frontal al lui iPhone 6 și componente de iPad Air 2 apar pe web

Nici marginile ecranului nu pot spune că sunt mai subțiri sau mai groase și singura schimbare este cea a diagonalei. Dacă zvonurile sunt reale pe 9 septembrie vom avea o conferință specială Apple și vom afla în sfârșit ce cameră ne aduce iPhone 6, ce procesor, ce îmbunătățiri de ecran, RAM și baterie. Credeți că mai este loc de surprize, cu atât de multe scăpări?

Componente de iPad Air 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×