Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA); specificațiile sale dezvăluite

989 ori
<b>Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA); specificațiile sale dezvăluite</b>Așteptat să sosească oficial luna viitoare în Berlin în cadrul expoziției IFA 2014, iată că Sony Xperia Z3 primește astăzi certificare din partea autorităților chineze (TENAA). Din câte se pare, au fost certificate două variante ale acestui...

Așteptat să sosească oficial luna viitoare în Berlin în cadrul expoziției IFA 2014, iată că Sony Xperia Z3 primește astăzi certificare din partea autorităților chineze (TENAA). Din câte se pare, au fost certificate două variante ale acestui viitor flagship, mai precis modelul L55u, respectiv modelul L55t.

Printre specificațiile acestui model regăsim un display Full HD de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC) tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare intern, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli cu senzor CMOS, și o cameră secundară de 2 megapixeli.

Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA); specificațiile sale dezvăluite

Sony Xperia Z3 cântărește 158.4 grame și măsoară 146.5 mm în lungime, 72.4 mm în lățime și doar 7.35 mm în grosime. Din câte putem observa, la capitolul dimensiuni, Xperia Z3 stă ceva mai bine în comparație cu modelul actual. Cu toate acestea, se pare că specificațiile vor rămâne în mare parte la fel.

Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA); specificațiile sale dezvăluite

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×