Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA); specificațiile sale dezvăluite

Autor:  | Publicat în:  Sony 896 ori
<b>Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA); specificațiile sale dezvăluite</b>Așteptat să sosească oficial luna viitoare în Berlin în cadrul expoziției IFA 2014, iată că Sony Xperia Z3 primește astăzi certificare din partea autorităților chineze (TENAA). Din câte se pare, au fost certificate două variante ale acestui...

Așteptat să sosească oficial luna viitoare în Berlin în cadrul expoziției IFA 2014, iată că Sony Xperia Z3 primește astăzi certificare din partea autorităților chineze (TENAA). Din câte se pare, au fost certificate două variante ale acestui viitor flagship, mai precis modelul L55u, respectiv modelul L55t.

Printre specificațiile acestui model regăsim un display Full HD de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC) tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare intern, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli cu senzor CMOS, și o cameră secundară de 2 megapixeli.

Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA); specificațiile sale dezvăluite

Sony Xperia Z3 cântărește 158.4 grame și măsoară 146.5 mm în lungime, 72.4 mm în lățime și doar 7.35 mm în grosime. Din câte putem observa, la capitolul dimensiuni, Xperia Z3 stă ceva mai bine în comparație cu modelul actual. Cu toate acestea, se pare că specificațiile vor rămâne în mare parte la fel.

Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA); specificațiile sale dezvăluite


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×