Tabletele cu funcții de telefonie sunt la mare căutare În Asia

640 ori
<b>Tabletele cu funcții de telefonie sunt la mare căutare În Asia</b>Un nou studiu al celor de la IDC arată faptul că tabletele cu funcții de telefonie se vând bine în regiunea Asia-Pacific, iar faptul că marile companii lansează tot mai multe modele de acest gen e o dovadă a popularității acestui segment. Un...

Un nou studiu al celor de la IDC arată faptul că tabletele cu funcții de telefonie se vând bine în regiunea Asia-Pacific, iar faptul că marile companii lansează tot mai multe modele de acest gen e o dovadă a popularității acestui segment. Un exemplu de astfel de model este și ASUS FonePad 7 FE375CG, pe care o avem în teste în aceste zile.

Raportul IDC indică faptul că 25% dintre tabletele lirate în zona Asia/Pacific, excluzând Japonia sunt modele cu telefonie la bord. E vorba despre 3.5 milioane de tablete din totalul de 13.8 milioane. Creșterea acestui segment față de anul trecut este cu 60%, conform acelorași date. Toate tabletele livrate și cu posibilitate de apelare au Android la bord, iar India și Indonezia sunt două dintre piețele cu cea mai mare cerere pentru astfel de produse.

Aproape 50% dintre tabletele livrate colo pot realiza apeluri într-o rețea de telefonie. Piețele emergente sunt cele care generează vânzări mari pentru aceste produse, inițial lansate de companii mici din China și apoi adoptate și de nume mari ca ASUS, HP sau Samsung, după ce trendul a devenit vizibil. Au apărut chiar și modele dual SIM între timp și prețurile continuă să scadă, ajungând deseori sub 200 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×