Noi imagini cu Sony Ericsson BeiBei scapate pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 895 ori
<b>Noi imagini cu Sony Ericsson BeiBei scapate pe Internet</b>Am facut cunostiinta cu Sony Ericsson BeiBei cu cateva saptamani in urma, tot prin intermediul unei serii de imagini care au "scapat" pe Internet. Iata ca acum avem de-a face cu noi imagini, care prezinta handsetul in actiune: Din cate stim pana acum,...

Am facut cunostiinta cu Sony Ericsson BeiBei cu cateva saptamani in urma, tot prin intermediul unei serii de imagini care au "scapat" pe Internet. Iata ca acum avem de-a face cu noi imagini, care prezinta handsetul in actiune:

Din cate stim pana acum, terminalul va rula cea mai noua versiune de UIQ (3.3) bazandu-se pe platforma Symbian si va include o camera performanta, WiFi si Bluetooth. Nu suntem siguri ce rezolutie va avea camera, dar este posibil ca pe lista de specificatii a lui BeiBei sa se afle si conectivitatea HSDPA, desi nu putem garanta. Ne asteptam ca Sony Ericsson sa nu vanda BeiBei drept un smartphone, ci mai degraba ca un telefon destinat publicului de masa.

Totusi, acelasi public va include genul de utilizatori care prefera cate un feature performant din cand in cand si nu un telefon mediocru. Acelasi concept este utilizat chiar acum cu modelele G700 si G900, iar daca reteta se va aplica si la BeiBei, atunci producatorul isi va pastra locul in top. In cazul in care imaginile cu exteriorul handsetului nu au fost de ajuns, puteti arunca o privire si asupra interfatei sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×