Noi imagini cu tabletul Apple, de aceasta data in mod navigational

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.412 ori
<b>Noi imagini cu tabletul Apple, de aceasta data in mod navigational</b>Cu doar cateva ore inainte de marele debut al tabletului Apple din San Francisco, iata ca au mai scapat pe web niste imagini cu presupusul Apple iPad. Pe acestea nu le puteti considera 100% autentice, deci nu trebuie luate de bune neaparat, in ciuda...

Cu doar cateva ore inainte de marele debut al tabletului Apple din San Francisco, iata ca au mai scapat pe web niste imagini cu presupusul Apple iPad. Pe acestea nu le puteti considera 100% autentice, deci nu trebuie luate de bune neaparat, in ciuda faptului ca tabletul arata promitator.

Speculatiile afirma ca acesta ar fi de fapt un prototip de tablet Apple, in vreme ce Engadget afirma ca a primit recent un pont care confirma prezenta unui touchscreen de 10 inchi pe iPad. De asemenea, aflam si ca partea din spate a terminalului va fi acoperita cu un strat de aluminiu. Ce parere aveti? Sunt aceste imagini false?

Daca nu, se pare ca avem de-a face cu un nou terminal navigational de exceptie, perfect compatibil cu Google Maps si care ne va ajuta sa nu ne ratacim vreodata. Acum ramane de vazut daca tabletul va integra pe langa GPS si conectivitate 3G si suport pentru Google Maps, poate chiar si o busola digitala.

Noi imagini cu tabletul Apple, de aceasta data in mod navigational

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×