Noi imagini cu Windows Mobile 7; Zune pe Windows Mobile?

1.479 ori
<b>Noi imagini cu Windows Mobile 7; Zune pe Windows Mobile?</b>Dupa ce vedeam primele imagini cu Windows Mobile 6.5 scapate pe web toamna trecuta si ne declaram incantati de acel OS, iata ca si acum avem de-a face cu screenshoturi aparent reale ale lui Windows Mobile 7, care arata promitator. Postate de un cititor al...

Dupa ce vedeam primele imagini cu Windows Mobile 6.5 scapate pe web toamna trecuta si ne declaram incantati de acel OS, iata ca si acum avem de-a face cu screenshoturi aparent reale ale lui Windows Mobile 7, care arata promitator.

Postate de un cititor al celor de la wmpoweruser, aceste imagini prezinta meniul Home al telefoanelor care vor rula viitorul OS si o aplicatie navigationala. Zvonurile afirma ca noul sistem de operare va fi disponibil pentru OEM-uri pana la finalul lui 2009, sosind pe terminalele mobile pana in primavara lui 2010.

Windows Mobile 7

Pe langa aceste screenshoturi, avem si informatii in legatura cu faptul ca Zune ar putea poposi pe Windows Mobile, playerul urmand sa fie incorporat in Windows Mobile 7. Din pacate, Microsoft intentioneaza sa colaboreaza indeaproape cu operatorii, in privinta downloadurilor muzicale, pe care le veti plati de 2 ori mai mult, descarcand hiturile prin conexiune 3G si nu prin WiFi.

Via: [Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×