Telefonul Ulysse Nardin Chairman, noua definitie a luxului

2.330 ori
<b>Telefonul Ulysse Nardin Chairman, noua definitie a luxului</b>Producatorul elvetian de ceasuri Ulysse Nardin a anuntat recent primul sau telefon mobil, pe numele sau Ulysse Nardin Chairman, considerat un "smartphone hibrid de lux". Specificatiile terminalului sunt atipice pentru un handset de lux, ele incluzand un...

Producatorul elvetian de ceasuri Ulysse Nardin a anuntat recent primul sau telefon mobil, pe numele sau Ulysse Nardin Chairman, considerat un "smartphone hibrid de lux".

Specificatiile terminalului sunt atipice pentru un handset de lux, ele incluzand un display multi-touch de 2.8 inchi si un senzor pentru recunoasterea amprentelor, ce va servi pentru deblocarea ecranului. Creat din materiale scumpe, Chairman incorporeaza un ceas mecanic, care nu numai ca va va tine la curent cu ora, dar va incarca si bateria telefonului, cu ajutorul unui mecanism bazat pe energie cinetica.

Ulysse Nardin Chairman

Printre dotarile lui Ulysse Nardin Chairman se mai numara si Wi-Fi, o camera de 5 megapixeli, client email si posibilitatea de a naviga pe Internet. Pretul acestui obiect de lux nu a fost dezvaluit inca, dar stim ca handsetul va sosi intr-un numar limitat de unitati si in 5 variante de culoare: roz auriu, roz auriu si otel, roz auriu si albastru, otel si albastru si negru stealth.

Via: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×