Noi imagini live cu prototipul Nokia Lumia 820, designul nu seamănă cu scăparea de ieri

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.706 ori
<b>Noi imagini live cu prototipul Nokia Lumia 820, designul nu seamănă cu scăparea de ieri</b>Ziua de ieri a fost sub semnul scurgerilor de informații de la Nokia, astfel că am văzut două randari de terminale Lumia cu Windows Phone 8. E vorba despre Nokia Lumia 820 și Lumia 920, primul ajuns pe web și cu o zi înainte, sub numele de cod...

Ziua de ieri a fost sub semnul scurgerilor de informații de la Nokia, astfel că am văzut două randari de terminale Lumia cu Windows Phone 8. E vorba despre Nokia Lumia 820 și Lumia 920, primul ajuns pe web și cu o zi înainte, sub numele de cod Arrow. Acum acest model apare în imagini live, care în mod bizar nu seamănă cu randarile de ieri.

Telefonul a fost fotografiat în varianta albă și de remarcat e blițul mic de lângă camera, mai mic decât ne așteptam, mai ales în comparație cu imaginile precedente. Marcajele Nokia arata în mod clar că acesta e doar un prototip și văd că în continuare se păstrează, în linii mari designul lui Nokia N9 și Lumia 800/900. Se pare și că acest model rulează Windows Phone 8 și în mod bizar vine cu 335 MB de RAM, cel puțin așa indica sursa fotografiilor.

Trebuie să recunosc că nu aș fi foarte încântat dacă noile modele Lumia ar arăta exact ca și prima generație, deoarece designul lui N9 a fost apreciat pe un telefon, hai poate două, dar în nici un caz pe 3 sau 5 modele cu nume diferite. Să vinzi același telefon, dar cu alt OS nu mi se pare o strategie deloc bună și Nokia trebuie măcar să schimbe hardware-ul, dacă nu schimba designul. Aș aprecia un ecran HD și procesor dual core pe acest model Lumia 820, dar nu cred că e cazul, el părând mai degrabă un terminal midrange.

Noi imagini live cu prototipul Nokia Lumia 820, designul nu seamănă cu scăparea de ieri

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×