Nokia Lumia 920 cu camera PureView și Nokia Lumia 820 În presupuse imagini de presă (Zvon)

1.488 ori
<b>Nokia Lumia 920 cu camera PureView și Nokia Lumia 820 În presupuse imagini de presă (Zvon)</b>Nu e deloc uimitor să vedem imagini cu terminale Nokia nelansate încă, având în vedere că suntem la doar 5 zile distanță de prezentarea oficială a noilor telefoane Lumia cu Windows Phone 8. De aceea nu pot să spun că sunt surprins de scăparea...

Nu e deloc uimitor să vedem imagini cu terminale Nokia nelansate încă, având în vedere că suntem la doar 5 zile distanță de prezentarea oficială a noilor telefoane Lumia cu Windows Phone 8. De aceea nu pot să spun că sunt surprins de scăparea celor de la @evleaks, care au postat pe Twitter imagini cu ceea ce se vrea a fi un Nokia Lumia 920 și Nokia Lumia 820.

Primul, adică Lumia 920 ar veni cu o cameră PureView și display de 4.5 inch, iar designul sau amintește destul de mult de cel al lui Lumia 800/900 și N9. Telefonul este parcă puțin mai curbat și sincer să fiu nu cred că un senzor Pureview standard poate încăpea într-un astfel de terminal, deci e mai degrabă o versiune "lite" de cameră. în plus, nu remarc prezenta niciunui bliț Xenon, ci doar a unui LED. în vreme ce am dubii cu privire la Nokia Lumia 920 de mai sus, Lumia 820 aduce foarte mult cu imaginea scăpată ieri pe web.

Nokia Lumia 920 cu camera PureView și Nokia Lumia 820 În presupuse imagini de presă (Zvon)

Acesta ni se prezintă într-o varietate de culori, iar sursa care a descoperit terminalul afirma că va avea un ecran de 4.3 inch. Să fie acesta faimosul Nokia Arrow, despre care se speculează de ceva vreme? Observați forma sa dreptunghiulară, și marginile ușor rotunjite și un design care în sfârșit evoluează de la Nokia N9 și duce ideea ceva mai departe. Evident, ambele modele pot fi randate de un fan, dar sunt șanse mari să vedem măcar unul dintre ele pe 5 septembrie, la Nokia World. Ma astept aici la ecrane HD si procesoare dual core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×