Panouri spate destinate lui iPhone 8 sunt fotografiate în cadrul Foxconn; reapare scanner-ul de amprente în spate

1.329 ori
<b>Panouri spate destinate lui iPhone 8 sunt fotografiate în cadrul Foxconn; reapare scanner-ul de amprente în spate</b>Nu am terminat cu materialele leak iPhone 8 pe ziua de astăzi și asta pentru că din nou primim din partea Foxconn o imagine destul de interesantă. Vedem aici o cutie ce conține panourile spate destinate lui iPhone 8, componente nu tocmai credibile

Nu zăbovim prea mult și ne îndreptăm atenția către un nou leak marca iPhone 8 și asta la doar câteva momente după ce priveam asupra fotografiilor realizate cu raze X unui prototip în cadrul unui laborator Foxconn. Tot Foxconn ar fi și sursa acestei noi scăpări prin care ni se prezintă o serie de panouri spate destinate iPhone-ului aniversar care aparent urmau a fi transferate către linia de producție.

Leak-urile de astăzi se cam contrazic pentru că în cazul de față vedem un decupaj pentru scanner-ul de amprente în spate, lucru ce nu ar fi posibil ținând cont că în fotografiile de mai devreme vedeam aplicat în spate un modul ce facilitează încărcarea wireless. De asemenea, aici este prezentată o carcasă din metal și nu din sticlă precum așteptăm de fapt.

Poate este vorba despre iPhone 7s Plus? Nu știm cu certitudine, dar personal cred că Apple nu ar risca cu un asemenea design mai ales pe telefonul aniversar. Ar trebui să ne convingem odată pentru totdeauna cum stau lucrurile de fapt!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×