O presupusă matriță destinată lui iPhone 8 se afișează în imagini; fără urmă de scanner de amprente pe spate

1.944 ori
<b>O presupusă matriță destinată lui iPhone 8 se afișează în imagini; fără urmă de scanner de amprente pe spate</b>Astăzi trecem la nivelul următor în parcursul printre leak-urile asociate lui iPhone 8, schițele fiind înlocuite acum de către matrițe destinate telefonului aniversar pe care Apple îl va lansa în toamnă. Această matriță pe care o vedem în imagini ne

Randările și schițele cu iPhone 8 au fost la ordinea zilei până acum, dar astăzi trecem la nivelul următor odată cu sosirea unor fotografii ce ne prezintă o presupusă matriță pentru carcasa acestui telefon aniversar. Remarcăm aici zona unde se va afla camera foto duală plasată vertical și o veste bună este aceea că nu avem vreun decupaj pe spate asociat scanner-ului de amprente Touch ID precum se vehicula anterior.

Matrita iPhon e8

Sursa acestor materiale pe care le vedem aici este tot SlashLeaks și mai observăm alături și o diagramă detaliată pe care inginerii o utilizează pentru dezvoltarea de matrițe. iPhone-ul aniversar ar trebui să aducă un panou frontal cu display aproape edge-to-edge și se mai zvonește că scanner-ul de amprente va fi integrat sub sticla ecranului.

Matrita iPhone 8

Încă nu este sigur dacă Apple va reuși să ofere această tehnologie în timp util pentru producerea în masă a handset-ului, ultimele zvonuri precizând și faptul că nu este exclusă o eventuală amânare a debutului pentru ca totul să funcționeze ca la carte. Mai avem 4 luni până la anunțul noilor iPhone-uri și la orizont se prevede o avalanșă serioasă de leak-uri.

Diagrama matrita iPhone 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×