O presupusă matriță destinată lui iPhone 8 se afișează în imagini; fără urmă de scanner de amprente pe spate

1.963 ori
<b>O presupusă matriță destinată lui iPhone 8 se afișează în imagini; fără urmă de scanner de amprente pe spate</b>Astăzi trecem la nivelul următor în parcursul printre leak-urile asociate lui iPhone 8, schițele fiind înlocuite acum de către matrițe destinate telefonului aniversar pe care Apple îl va lansa în toamnă. Această matriță pe care o vedem în imagini ne

Randările și schițele cu iPhone 8 au fost la ordinea zilei până acum, dar astăzi trecem la nivelul următor odată cu sosirea unor fotografii ce ne prezintă o presupusă matriță pentru carcasa acestui telefon aniversar. Remarcăm aici zona unde se va afla camera foto duală plasată vertical și o veste bună este aceea că nu avem vreun decupaj pe spate asociat scanner-ului de amprente Touch ID precum se vehicula anterior.

Matrita iPhon e8

Sursa acestor materiale pe care le vedem aici este tot SlashLeaks și mai observăm alături și o diagramă detaliată pe care inginerii o utilizează pentru dezvoltarea de matrițe. iPhone-ul aniversar ar trebui să aducă un panou frontal cu display aproape edge-to-edge și se mai zvonește că scanner-ul de amprente va fi integrat sub sticla ecranului.

Matrita iPhone 8

Încă nu este sigur dacă Apple va reuși să ofere această tehnologie în timp util pentru producerea în masă a handset-ului, ultimele zvonuri precizând și faptul că nu este exclusă o eventuală amânare a debutului pentru ca totul să funcționeze ca la carte. Mai avem 4 luni până la anunțul noilor iPhone-uri și la orizont se prevede o avalanșă serioasă de leak-uri.

Diagrama matrita iPhone 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×