Noi module Moto Mods sunt prezentate sub formă de concept; există și un accesoriu audio Marshall

1.048 ori
<b>Noi module Moto Mods sunt prezentate sub formă de concept; există și un accesoriu audio Marshall</b>În vreme ce așteptăm debutul lui Moto Z2, cei de la Motorola profită de ocazia organizării unui eveniment de presă în Africa pentru a prezenta și noi module, doar sub formă de concept momentan. Vedem astăzi câteva fotografii ale acestor accesorii

Acum câteva zile vă prezentam și primele detalii despre un nou modul din seria Moto Mods, accesoriu numit Moto 360 Camera Modce ne aducea o cameră video 360 grade integrată pe o carcasă spate destinată lui Moto Z / Moto Z2. Tot în cadrul evenimentului cu pricina au fost dezvăluite și alte module pe care astăzi le vedem într-o serie de fotografii blurate de slabă calitate. Accesoriile sunt în stadiul de concept și nu există certitudinea că toate vor debuta comercial.

ROKR MOD

Printre acestea avem un modul ROKR Moto Mod, un speaker dedicat la care și-au adus aportul și cei de la Marshall. Avem și pe Studio Moto Mod care la rândul său este dezvoltat în parteneriat cu Marshall și care aduce un microfon în partea de sus - urmând a oferi cel mai probabil funcția de înregistrare audio la un nivel superior.

DTV MOD

Pe listă se mai află și modulul DTV Mod realizat de către furnizorul de servicii american DirecTV și care va aduce posesorilor funcția de vizionare a posturilor TV preferate direct pe smartphone. Mai există și un mod DSLR care aparent va oferi suport pentru atașarea de obiective foto, un lucru inedit în zona smartphone.

DSLR Mod

De asemenea, Motorola a mai prezentat și modulul Action Moto Mod ce dispune de o cameră rotativă. Nu ar fi exclus să vedem câteva dintre aceste module prezentate în versiunea finală odată cu debutul lui Moto Z2, debut despre care nu am mai primit deloc vești în ultima vreme.

Action MOD

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×