Noi module Moto Mods scapă pe web: difuzor cu Amazon Alexa şi imprimantă foto Polaroid Insta-Share

1.263 ori
<b>Noi module Moto Mods scapă pe web: difuzor cu Amazon Alexa şi imprimantă foto Polaroid Insta-Share</b>Se pare că cei de la Motorola se țin de promisiune și lucrează la noi și noi accesorii modulare destinate smartphone-urilor din seria Moto Z. După ce anterior debuta modulul cameră foto 360 grade, acum descoperim că pe lista de viitoare lansări

Modulele Moto Mods continuă să evolueze, văzându-se roadele acelor hackaton-uri care au adus minţi iluminate împreună în încercarea de a veni cu module noi şi revoluţionare. Azi vedem o scăpare, care dezvăluie în imagini cum vor arăta Moto Mods marca Polaroid şi Amazon Alexa.

Moto Mods

E drept că aceste două module erau cunoscute deja, fiind practic anunţate la MWC 2017 în Barcelona. Nu am mai auzit nimic de atunci legat de Amazon Alexa Speaker şi de Polaroid Insta-Share. Evan Blass este cel care a postat imaginea de mai sus pe web, prezentându-ne un difuzor cu Alexa care se ataşează în spatele telefoanelor Moto Z, dar şi o imprimantă foto instant.

Primul accesoriu va permite să controlaţi gadget-urile inteligente din casă, dar vă va aduce şi informaţii despre vreme şi ştiri, redate vocal, plus vă va permite să faceţi cumpărături pe Amazon prin comandă vocală. Polaroid Insta-Share este o imprimantă foto compactă, care va materializa rapid capturile voastre. Imaginea prezintă slotul prin care fotografia imprimată va ieşi şi văd că avem şi un buton fizic dedicat.

Astfel de accesorii sunt populare şi separat, deci se justifică ataşarea lor la telefoanele modulare. Încă nu e clar când vor debuta accesoriile şi ce preţ vor avea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×