Noi protecții de ecran destinate iPhone-urilor ce vin în toamnă se afișează într-o fotografie reală

717 ori
<b>Noi protecții de ecran destinate iPhone-urilor ce vin în toamnă se afișează într-o fotografie reală</b>După cum bine știți cei de la Apple au în plan ca în luna septembrie a acestui an să aducă pe piață 3 noi modele iPhone, ultimele zvonuri sugerând că este vorba despre iPhone 9, iPhone 11 și iPhone 11 Plus. Am primit multe leak-uri în ultima

Peste doar 2 luni Apple are în plan lansarea noilor modele iPhone, terminale care au tot primit leak-uri în ultima vreme și ale căror denumiri oficiale încă nu sunt cunoscute. Până când aflăm acest detaliu nu ne rămâne decât să discutăm pe seama scăpărilor recente, un exemplu fiind fotografia de mai sus care prezintă noi protecții de ecran destinate acestor dispozitive ce vor rula sistemul de operare iOS 12 din fabrică.

iPhone 2018

Aflați că fotografia vine din partea celebrului designer Benjamin Geskin care pe seama sa a pus la cale și o serie de randări pe care le vedeți în articolul de față. Imaginile par a sugera o oarecare micșorare a decupajului din zona superioară comparativ cu cea de pe iPhone X, asta doar în cazul modelelor de 5.8 inch (stânga) și 6.5 inch (dreapta).

iPhone 2018

Modelul din mijloc este iPhone-ul de buget cu ecran LCD de 6.1 inch care va avea atât un decupaj mai mare, cât și muchii ceva mai groase ale panoului frontal. Revenind la prima fotografie de aici, aceasta prezintă aparent protecția originală de ecran asociată celor 3 modele, astfel că avem ceva relativ oficial care confirmă prezența sistemului Face ID pe toate modelele din trio.

În spate vom găsi camere duale pe iPhone-ul de 5.8 inch și pe cel de 6.5 inch, în vreme ce modelul de buget de 6.1 inch se va mulțumi cu un singur senzor foto.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×