iPhone SE 2 are protecţia de ecran scăpată în fotografii reale, breton mai mic decât cel al lui iPhone X

1.200 ori
<b>iPhone SE 2 are protecţia de ecran scăpată în fotografii reale, breton mai mic decât cel al lui iPhone X</b>Weekend-ul ne aduce și fotografii reale cu protecția de ecran destinată lui iPhone SE 2, terminal care ar putea debuta peste doar câteva zile în cadrul conferinței WWDC 2018. Din câte putem vedea, decupajul din ecranul smartphone-ului este

A trecut ceva vreme de la ultima scăpare a lui iPhone SE 2, care a fost pe baza protecţiei de ecran, iar acum vine încă o scăpare de acelaşi tip, doar că acum avem o fotografie reală, nu randare. Încă o dată se pune problema unui decupaj în ecran, dar bretonul e mai mic decât cel al lui iPhone X.

Protectie ecran iPhone SE 2

iPhone SE 2 are toate şansele să vină la toamnă, dar ne poate face şi o surpriză la WWDC 2018, pe 4 iunie. Imaginea pe care o vedeţi aici provine de la Sonny Dickson, unul dintre zvonacii cu cele mai vechi ştate în domeniu. Privim cu precauţie imaginea totuşi, pentru că nu e ca şi cum protecţiile de ecran sunt accesorii oficiale Apple, totuşi. E posibil ca producătorii de accesorii de gen să speculeze la greu.

Nu e prima oară totuşi când auzim că iPhone SE 2 are breton, deci suspectez că e un sâmbure de adevăr aici. Scăpările de la începutul anului asociau noului iPhone accesibil un spate din sticlă, ecran de 4.2 inch sau chiar 4.5 inch şi preţ de 399 dolari. Chiar dacă va creşte diagonala, formatul şi dimensiunile vor semăna cu cele ale lui iPhone SE, aparent.

Face ID face parte din ecuaţie şi e posibil să primim şi încărcare wireless. Nu vă aşteptaţi totuşi la 3D Touch aici. Procesorul ar fi un Apple A10 şi probabil că primim 2 GB RAM, deci începe să sune ca o alternativă de iPhone 7 acest produs.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×