Noi randări pentru Oppo R15 și R15 Plus sosesc online; Vedem și un clip publicitar

973 ori
<b>Noi randări pentru Oppo R15 și R15 Plus sosesc online; Vedem și un clip publicitar</b>Finalul acestei luni ne va aduce numeroase telefoane noi, spre neplăcerea multora toate fiind caracterizate de panouri cu decupaj în stil iPhone X. În cazul în care nu v-ați dat seama despre ce vorbim, este vorba despre trio-ul Huawei P20 și despre

Sfârșitul acestei luni ne va aduce lansarea unui număr generos de smartphone-uri cu decupaj în ecran, printre acestea numărându-se și duo-ul Oppo R15 și Oppo R15 Plus. Aceste două modele ni se prezintă astăzi în randări cu iz oficial și vedem totodată și un material video promoțional mai jos. Ce trebuie știut din start este că avem de-a face aici cu dispozitive din zona mid-range de dotări care nu vor fi tocmai accesibile ca preț.

Oppo R15

Pentru modelul standard Oppo R15 se vehiculează un preț de aproximativ 400 euro, sumă pentru care se va oferi un ecran de 6.28 inch cu rezoluție de 2880 x 1080 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm și o baterie de 3365 mAh. Va avea o cameră selfie de 20 megapixeli, o cameră duală de 16 + 5 megapixeli în partea din spate și am putea vedea și o varianta cu 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash.

Din imaginile pe care le puteți admira mai sus reiese că telefonul va sosi în cel puțin 3 variante de culoare, acestea fiind roșu, alb, respectiv albastru. De această dată vom primi un panou spate din sticlă și nu ar fi exclus să descoperim și prezența tehnologiei de încărcare wireless la bord. Potrivit unor leak-uri, pe lângă modelele R15 și R15 Plus ni se pregătește și o variantă mai deosebită intitulată R15 Dream Mirror.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×