Un nou teaser pentru OnePlus 6 ajunge online; Vedem smartphone-ul din lateral

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.397 ori
<b>Un nou teaser pentru OnePlus 6 ajunge online; Vedem smartphone-ul din lateral</b>Continuă atât leak-urile pentru OnePlus 6, cât și teaserele, astăzi sosind un material chiar din partea companiei chineze sub formă de fotografie. Vedem noul flagship ascuns sub actualul OnePlus 5T și în cazul în care vă întrebați

Până când OnePlus va confirma data lansării noului flagship intitulat OnePlus 6 ne mai mulțumim cu ceva scăpări, inclusiv cu o serie de materiale teaser după cum se întâmplă chiar astăzi. Pe pagina oficială de Twitter compania chineză dezvăluie o fotografie reală în care OnePlus 6 ni se prezintă din lateral.

În cazul în care vă întrebați, deasupra sa este nimeni altul decât modelul actual OnePlus 5T și asta înseamnă că dimensiunile deja familiare se vor păstra și pentru succesor. Ni se promite un nivel mai mare de imersivitate în același form factor și descoperim că slider-ul pentru modul mute a fost mutat în partea laterală din dreapta.

Ce mai observăm aici este că telefonul va avea o ramă metalică și un panou spate cu textură deosebită similară cu cea pe care o vedeam prezentată într-un material anterior chiar aici. Posibil să fie oferite capace interschimbabile pentru noul flagship sau poate chiar un program special de personalizare dacă nu cerem prea mult.

Se zvonește că lansarea lui OnePlus 6 va avea loc pe data de 5 mai, dar așteptăm confirmarea oficială a acestui eveniment.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×