Noi solutii de localizare a persoanelor/autovehiculelor prin AROBS

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.106 ori
<b>Noi solutii de localizare a persoanelor/autovehiculelor prin AROBS</b>AROBS Transilvania Software lanseaza pe piata romaneasca solutii mobile de localizare prin GPS/GPRS disponibile pentru persoane si autovehicule. Produsele, TrackGPS Junior si TrackGPS Standard vor fi disponibile din luna februarie in reteaua partenerilor...

AROBS Transilvania Software lanseaza pe piata romaneasca solutii mobile de localizare prin GPS/GPRS disponibile pentru persoane si autovehicule. Produsele, TrackGPS Junior si TrackGPS Standard vor fi disponibile din luna februarie in reteaua partenerilor AROBS.

TrackGPS Junior este solutia ideala in cazul localizarii copiilor, batranilor, biciclistilor etc, iar device-ul include si un buton SOS care trimite un SMS, avertizand un telefon prestabilit. TrackGPS Standard se adreseaza posesorilor de autovehicule sau companiilor care doresc sa administreze in timp real o flota auto. Astfel de device-uri vor fi montate in bordul masinii si suporta geofencing (sistem de avertizare prin SMS la iesirea masinii dintr-o anumita zona).

TrackGPS Standard permite oprirea motorului masinii de la distanta, dar si montarea unui microfon la bordul masinii, iar acoperirea sa este valabila pentru intreaga Europa. Aceasta solutie navigationala va fi disponibila prin intermediul dealerilor auto, a service-urilor si a partenerilor AROBS. Puteti testa solutiile accesand aceste adrese http://www.trackgps.ro/juniorhttp://www.trackgps.ro/standard si folosind user si parola.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×