Google lanseaza noul SDK Android si screenshoturi ale interfatei

1.135 ori
<b>Google lanseaza noul SDK Android si screenshoturi ale interfatei</b>Jason Chen, de la Google a updatat blogul developerilor Android cu vesti despre noul SDK, anuntand faptul ca acest software development kit, in varianta m5-rc14 este acum disponibil. Aruncati o privire asupra interfatei lui Android, in imaginea urmatoare:...

Jason Chen, de la Google a updatat blogul developerilor Android cu vesti despre noul SDK, anuntand faptul ca acest software development kit, in varianta m5-rc14 este acum disponibil. Aruncati o privire asupra interfatei lui Android, in imaginea urmatoare:

Google Android

Schimbarile acestei versiuni includ o noua interfata, animatii layout, geo-codare, noi codecuri media si un upgrade al pluginului Eclipse. Dupa cum era specificat si pe blogul developerilor, inca de la versiunea m3 de Android SDK, programatorii lucreaza pentru a imbunatati UI-ul disponibil pentru aceasta platforma. m6-rc14 inlocuieste versiunea precedenta cu o noua interfata, dar lucrul la aceasta se desfasoara in continuare. De mentionat este faptul ca developerii poate crea acum animatii layout pentru aplicatiile lor, folosind functiile pachetul android.view.animation.

Geo-codarea presupune "traducerea" unei adrese intr-o coordonata si vice-versa, plus cautarea sediilor unor firme. Codecurile adaugate ofera acum suport pentru formaturile OGG Vorbis, MIDI, XMF, iMelody, RTTL/RTX si OTA (formaturi audio). Toate aceste upgrade-uri si aplicatii lansate se bazeaza pe feedbackul obtinut de developeri, iar progresul a incantat toata comunitatea implicata in dezvoltarea lui Android. Pana la finisarea platformei mai este de munca, dar speram sa nu fim amanati la infinit ca in cazul lui Nokia N-GAGE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×