Google lanseaza noul SDK Android si screenshoturi ale interfatei

Autor:  | Publicat în:  Google 920 ori
<b>Google lanseaza noul SDK Android si screenshoturi ale interfatei</b>Jason Chen, de la Google a updatat blogul developerilor Android cu vesti despre noul SDK, anuntand faptul ca acest software development kit, in varianta m5-rc14 este acum disponibil. Aruncati o privire asupra interfatei lui Android, in imaginea urmatoare:...

Jason Chen, de la Google a updatat blogul developerilor Android cu vesti despre noul SDK, anuntand faptul ca acest software development kit, in varianta m5-rc14 este acum disponibil. Aruncati o privire asupra interfatei lui Android, in imaginea urmatoare:

Google Android

Schimbarile acestei versiuni includ o noua interfata, animatii layout, geo-codare, noi codecuri media si un upgrade al pluginului Eclipse. Dupa cum era specificat si pe blogul developerilor, inca de la versiunea m3 de Android SDK, programatorii lucreaza pentru a imbunatati UI-ul disponibil pentru aceasta platforma. m6-rc14 inlocuieste versiunea precedenta cu o noua interfata, dar lucrul la aceasta se desfasoara in continuare. De mentionat este faptul ca developerii poate crea acum animatii layout pentru aplicatiile lor, folosind functiile pachetul android.view.animation.

Geo-codarea presupune "traducerea" unei adrese intr-o coordonata si vice-versa, plus cautarea sediilor unor firme. Codecurile adaugate ofera acum suport pentru formaturile OGG Vorbis, MIDI, XMF, iMelody, RTTL/RTX si OTA (formaturi audio). Toate aceste upgrade-uri si aplicatii lansate se bazeaza pe feedbackul obtinut de developeri, iar progresul a incantat toata comunitatea implicata in dezvoltarea lui Android. Pana la finisarea platformei mai este de munca, dar speram sa nu fim amanati la infinit ca in cazul lui Nokia N-GAGE.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×