Noi telefoane HTC din seria Desire descoperite; Desire P și Desire Q se pregătesc de sosire

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.115 ori
<b>Noi telefoane HTC din seria Desire descoperite; Desire P și Desire Q se pregătesc de sosire</b>Seria Desire de la HTC a dat naștere la telefoane foarte interesante din 2010 și până astăzi. știam deja de existența lui Desire U, anunțat în ianuarie în Taiwan, pe Desire C l-am testat în premieră mondială vara trecută, iar Desire S a...

Seria Desire de la HTC a dat naștere la telefoane foarte interesante din 2010 și până astăzi. știam deja de existența lui Desire U, anunțat în ianuarie în Taiwan, pe Desire C l-am testat în premieră mondială vara trecută, iar Desire S a făcut o impresie foarte bună în 2011. Hai să vedem și noile modele acum.

E vorba despre HTC Desire P, cu nume de cod T326h și HTC Desire Q, cu nume de cod T328h. înainte să vă impacientați, nu avem nici specificații și nici imagini cu aceste modele. Ce știm sigur e că de vreme ce HTC One e un flagship, nu ar trebui să ne așteptăm să fim uimiți de dotările hardware ale lui P și Q.

Acestea sunt probabil modele mid sau low end, iar Desire U a cam dezamăgit cu câteva săptămâni în urma deoarece rula doar Android 4.0 ICS. Până acum HTC a ajuns la peste 10 telefoane în seria Desire, unele ieftine, altele high end. Vă reamintesc că brandul Desire a luat naștere în 2010, odată cu HTC Desire, care rula Android 2.1 Eclar. A existat și un Desire Z, foarte iubit de public pentru tastatura sa fizică QWERTY. Oare ce urmează acum?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×