Samsung Galaxy S 4 primește primul clip promoțional detaliat; Iată funcțiile sale explicate clar (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.656 ori
<b>Samsung Galaxy S 4 primește primul clip promoțional detaliat; Iată funcțiile sale explicate clar (Video)</b>Cu 13 ore în urma Samsung Galaxy S 4 era prezentat oficial la New York în cadrul unui eveniment care s-a transformat brusc într-un muzical de Broadway. Telefonul a adus și câteva surprize plăcute, designul neefind una dintre ele, deoarece el...

Cu 13 ore în urma Samsung Galaxy S 4 era prezentat oficial la New York în cadrul unui eveniment care s-a transformat brusc într-un muzical de Broadway. Telefonul a adus și câteva surprize plăcute, designul neefind una dintre ele, deoarece el seamănă cu cel al lui Galaxy S III. în cazul în care v-ați întrebat ce înseamnă Drama Shot, Group Play sau alte funcții noi, avem acum și un clip promoțional care ne lămurește.

Telefonul vine cu un display Full HD de 5 inch, un Super AMOLED luminos prezentat și în clipurile promoționale. Aflăm și că handsetul măsoară 7.9 mm în grosime și mai trebuie să știți că terminalul e puțin mai compact decât Galaxy S III, deși aduce un ecran mai mare. De remarcat și bateria de 2600 mAh și camera de 13 megapixeli, care vine cu multe funcții noi. Printre ele se numără și cea Sound & Shot, care permite și realizarea unei capturi audio de câteva secunde la fotografiere.

Apoi avem captură duală, care îi permite și celui care filmează să fie integrat în clip folosind camera frontală a telefonului. Alte funcții noi sunt Group Play, care permit să folosim câteva telefoane Galaxy S 4 drept sistem de difuzoare, sau Smart Pause, care pune un clip video pe pauză atunci când îndreptați privirea în altă direcție. Smart Scroll se va ocupa cu scrollingul în pagina atunci când înclinați terminalul și aveți privirea fixată pe el. Drama Shot, Eraser, Cinema Photo sunt detaliate în clipul de mai jos:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×