Primele impresii despre Samsung Galaxy S 4 ale marilor site-uri tech: software-ul atrage, ecranul impresionează, designul lasă rece

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.896 ori
<b>Primele impresii despre Samsung Galaxy S 4 ale marilor site-uri tech: software-ul atrage, ecranul impresionează, designul lasă rece</b>Ieri seară Samsung a anunțat oficial telefonul Samsung Galaxy S 4, care va sosi pe piață la finalul lunii aprilie. Terminalul nu are un preț clar încă sau o data exactă de lansare, dar știm că handsetul va debuta în peste 150 de târî prin...

Ieri seară Samsung a anunțat oficial telefonul Samsung Galaxy S 4, care va sosi pe piață la finalul lunii aprilie. Terminalul nu are un preț clar încă sau o data exactă de lansare, dar știm că handsetul va debuta în peste 150 de țări prin sute de operatori. între timp haideți să aflăm care sunt părerile marilor site-uri tech cu privire la acest nou venit.

IGN: fanii Android vor adora telefonul

Acest model nu face valuri la capitolul design, dar se simte parcă o idee mai compact în mâna utilizatorului. Capacul spate e foarte bine integrat în carcasa și perfect atașat corpului terminalului. IGN considera că software-ul este selling point-ul telefonului, care rulează Android 4.2.2 și aduce o interfață arătoasă și rapidă, dar și sofisticată. Telefonul vine cu aplicații utile că S Translator sau Samsung Health, care va monitoriza caloriile consumate, glicemia, tensiunea, în tandem cu alte device-uri.

Telegraph UK: smartphone necesar pentru dominația Samsung

Celebra publicație britanică Telegraph afirma că handsetul are un design mai solid și că pare ceva mai rezistent decât predecesorul său. Ecranul telefonului este numit "remarcabil" de către publicație, deoarece afișează mai mulți pixeli decât ochiul uman poate percepe. Telegraph apreciază și noua funcție care permite să faceți cu fluturați mana în fața ecranului pentru a face browsing înainte și înapoi. și Air View este lăudat, iar redactorii par surprinși că Smart Scroll chiar face ce zice.

GSMArena: diferențe minime față de Galaxy S III, ecran genial

Cei de la GSMArena au pus mâna pe acest device aseară și afirma că diferențele de design sunt minime față de Galaxy S III. Stratul Hyperglaze este păstrat și nu e chiar unul premium. Schimbarea de textura cu una punctată a lăsat reci redactorii. Totuși GSMArena a fost foarte impresionată de către ecranul superb de 5 inch, un Full HD AMOLED. Samsung a inclus chiar și o funcție pentru a scade saturarea exagerată, o problemă a ecranelor AMOLED. Unghiurile de vizualizare sunt extraordinare, iar ca o ultimă mențiune TouchWiz nu pare absolut deloc upgradat.

Engadget: Funcții software care nu sunt pentru toată lumea

Cei de la Engadget trec direct la problemele terminalului, afirmând că în acest caz capacul din spate al bateriei este înlăturabil, subțire și destul de fragil. Ei nu uita să afirme și că ecranul este fantastic, textul putând fi citit chiar și privit la 90 de grade. Engadget se întreabă dacă un consumator de rând își va da seama câte funcții software noi are la dispoziție atunci când cumpără telefonul. Fie că e vorba de Air View sau Smart Scroll, sau poate the S Translator și Samsung Health, pe unele dintre ele mulți nu le vor folosi vreodată. Rețineți un lucru: funcția de scroll pe baza mișcării ochilor nu a fost implementată aici, dar putem face scroll înclinând telefonul.

Aflați și că interfața camerei este împrumutată de la Galaxy Camera, sau mai bine zis câteva elemente de UI au fost împrumutate.

Gizmodo: S III cu software nou

Gizmodo nu neagă că S 4 seamănă cu S III, dar ei expun acest aspect prin afirmații elegante și se bazează mai mult pe specificații în articolul lor hands on. și ei afirmă că interfața camerei e luată de la Galaxy Camera și detaliază și funcția dual camera. Puteți, spre exemplu să împărțiți ecranul în două și în jumătate să apăreți voi, iar în cealaltă jumătăța subiecții fotografiați. Gizmodo discută și despre accesorii, precum cele pentru aplicația S Health. Aveți un pedometru, monitor de bătăi ale inimii, cântar și alte asemenea device-uri pentru cei care își monitorizează sănătatea. Concluzia Gizmodo este că terminalul este neinspirat și îi lasă rece. Upgrade-urile de specificații nu sunt compensate de lipsa de factor WOW.

în concluzie pot spune că reacțiile marilor site-uri tech nu sunt prea entuziaste, toți vorbind de software și prea puțin de dotări hardware, semn că procesorul Exynos Octa nu a șocat pe nimeni și nici camera de 13 megapixeli. Evident, părerile finale vor apărea odată cu review-urile dar până atunci, S 4 a debutat modest în viziunea experților.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×