Noi terminale HTC incepand cu data de 6 mai 2008? Google Android, pe lista?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.424 ori
<b>Noi terminale HTC incepand cu data de 6 mai 2008? Google Android, pe lista?</b>HTC ne anunta ca va organiza un eveniment important la Londra in data de 6 mai, fara a da prea multe detalii. Sa fie oare momentul pentru lansarea unei noi linii de terminale? Ni se promite "urmatorul val de inovatii HTC", dupa cum arata invitatia...

HTC ne anunta ca va organiza un eveniment important la Londra in data de 6 mai, fara a da prea multe detalii. Sa fie oare momentul pentru lansarea unei noi linii de terminale?

Ni se promite "urmatorul val de inovatii HTC", dupa cum arata invitatia raspandita de HTC printre specialistii industriei mobile. Este posibil sa asistam la prezentarea/lansarea modelelor Diamond sau Raphael, eventual un nou Shift. Imediat ce am aflat de acest eveniment ne-am dus instinctiv cu gandul la Google Phone, Android Phone, sau cum doriti sa-l numiti. Stim deja ca HTC isi va prezenta terminalul bazat pe platforma Android in 2008, iar daca producatorul o va face in luna mai, este probabil sa vedem smartphone-ul pe piata inca din aceasta vara.

Timpul celor de la Google aproape s-a scurs, iar daca alianta OHA doreste sa concureze cu Apple, care a invadat recent Internetul cu zvonuri despre iPhone 3G si iPhone 2.0, acum ar fi momentul pentru o prezentare oficiala a primului handset bazat pe Android. De remarcat este faptul ca numele brandului HTC si-a facut aparitia de mult mai multe ori cand era mentionat Android, spre deosebire de Samsung, un alt candidat la productia lui "Google Phone".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×