Browsingul de pe telefonul mobil va cunoaste o explozie

1.121 ori
<b>Browsingul de pe telefonul mobil va cunoaste o explozie</b>Browsingul mobil va creste in popularitate, dupa cum arata un studiu al celor de la ABI Research, ce afirma ca aproape 700 de milioane de browsere vor fi furnizate pana in 2013, in comparatie cu cele 76 de milioane din 2007. Numeroase smartphone-uri noi...

Browsingul mobil va creste in popularitate, dupa cum arata un studiu al celor de la ABI Research, ce afirma ca aproape 700 de milioane de browsere vor fi furnizate pana in 2013, in comparatie cu cele 76 de milioane din 2007.

Numeroase smartphone-uri noi sosesc dotate cu browsere si unuii furnizori de continuturi au inceput sa inteleaga ca utilizatorii vizualizeaza site-urile lor de pe iPhone-uri sau BlackBerry-uri, adaptandu-se trendului. Cele 2 variabile care vor influenta browsingul mobil sunt evolutia lui Ajax si feedurile RSS. Ajax, o combinatie de JavaScript si XML este folosit in procesul de dezvoltare a aplicatiilor pentru a creste performantele si a imbunatati interactivitatea dintre client si server.

Cele mai noi solutii comerciale, de la Opera, Openwave si Access, plus cele care utilizeaza solutii open source ca Webkit, permit consumatorilor sa acceseze Web-ul fara constrangeri. Pana acum, browserul unui telefon mobil insemna afisarea unei versiuni "ciuntite" a paginii web, dar iata ca deja majoritatea smartphone-urilor permit afisarea paginilor in varianta lor full plus functie de zoom. Cei de la ABI Research afirma ca absenta plug-in-urilor importante, cum este Flash de pe unele handseturi este un factor negativ in procesul de dezvoltare a browserelor, iar rezolvarea acestei probleme va accelera procesul de evolutie a experientei de browsing.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×