Noile cabluri Apple Lightning au un chip de autentificare la interior

Autor:  | Publicat în:  Apple 959 ori
<b>Noile cabluri Apple Lightning au un chip de autentificare la interior</b>Cei care se bazau pe cabluri și accesorii contrafăcute pentru iPad și iPhone vor trebui să renunțe la ele, cel puțin în cazul lui iPhone 5. Se pare că noul cablu Lightning are un chip de autentificare înăuntru, astfel că dacă veți folosi un...

Cei care se bazau pe cabluri și accesorii contrafăcute pentru iPad și iPhone vor trebui să renunțe la ele, cel puțin în cazul lui iPhone 5. Se pare că noul cablu Lightning are un chip de autentificare înăuntru, astfel că dacă veți folosi un cablu neautorizat el nu va funcționa, nefiind recunoscut precum cel original.

Piața de accesorii contrafăcute Apple este uriașă și majoritatea sunt chinezării care amenința să vă prăjească terminalul, deci trebuie să recunosc că sunt de acord cu această măsură. Evident, mă aștept producătorii asiatici să dea dovadă de inventivitate și de această dată și să reușească un hack sau o copie a acelui chip, realizând încă o dată clone și copii de astfel de produse. E totuși păcat să îți cumperi un iPhone sau iPad și apoi să folosești accesorii neoficiale pentru device, riscând daune aduse produsului.

Ce alte sisteme de securitate a mai implementat Apple pe noul său iPhone? Vom afla în următoarele săptămâni pe măsură ce telefonul și accesoriile sale sunt disecate și pe măsură ce ajunge și la noi mult râvnitul smartphone produs de Apple. Până acum la capitolul jailbreak telefonul nu a pus probleme, să vedem cum vom sta și cu alte hackuri viitoare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×