Următorul telefon Google Nexus ar putea fi un phablet HTC de 5 inch (Zvon)

1.382 ori
<b>Următorul telefon Google Nexus ar putea fi un phablet HTC de 5 inch (Zvon)</b>Deși am văzut în ultimele ore o presupusă fotografie realizată cu Samsung Galaxy Nexus 2, sau ceea ce pare a fi acel terminal, acum se zvonește că de fapt HTC ar fi producătorul următorului smartphone Nexus. întreg procedeul seamănă cu...

Deși am văzut în ultimele ore o presupusă fotografie realizată cu Samsung Galaxy Nexus 2, sau ceea ce pare a fi acel terminal, acum se zvonește că de fapt HTC ar fi producătorul următorului smartphone Nexus. întreg procedeul seamănă cu transformarea tabletei ieftine quad core ASUS MeMo în proiect abandonat și apoi Nexus 7. Pe scurt, HTC avea un proiect de phablet care ar fi intrat sub aripa Google, devenind astfel un nou smartphone Nexus.

Evident, avem de-a face doar cu un zvon aici, deci priviți-l cu precauție. Până acum știam că există un așa numit HTC Droid Incredible X sau HTC One X 5, un phablet de 5 inch, care a ajuns pe web cu margini roșii și specificații ce includ un procesor quad core Snapdragon și 2 GB RAM. în această vară și primăvara apăruse o teorie și mai interesantă, pe care nu o cred plauzibilă și anume că Google și partenerii săi importanți ar pregăti nu mai puțin de 5 telefoane Nexus pentru aniversarea lui Android din acest an.

E vorba de LG, Sony, Motorola, Samsung și HTC, fiecare cu telefonul sau Nexus, ceea ce pare puțin probabil. Revenind la phabletul HTC Nexus 5, acesta ar urma să fie primul smartphone cu ecran Full HD și cu Android 4.1.2, o ușoară îmbunătățire a lui Jelly Bean și nu saltul la Key Lime Pie, pe care îl așteptam. Alte dotări ale nou venitului sunt o baterie de 2500 mAh, 4G LTE, 2 GB RAM, 16/32GB memorie internă, NFC și poate chiar și slot microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×