Noile pachete Vodafone pentru copii oferă convorbiri nelimitate cu parintii, telefon Samsung la super pret si cadouri de Ziua Copilului!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.078 ori
<b>Noile pachete Vodafone pentru copii oferă convorbiri nelimitate cu parintii, telefon Samsung la super pret si cadouri de Ziua Copilului!</b>Că tot e Ziua Copilului mâine, Vodafone a anunțat noile pachete "Vodafone pentru copii", care permit realizarea de convorbiri gratuite nelimitate către noul număr de telefon al copilului, dacă părintele este deja abonat Vodafone. Părinții pot...

Că tot e Ziua Copilului mâine, Vodafone a anunțat noile pachete "Vodafone pentru copii", care permit realizarea de convorbiri gratuite nelimitate către noul număr de telefon al copilului, dacă părintele este deja abonat Vodafone. Părinții pot activa pentru copii abonamentul Avantaj, de 6 euro pe lună.

Această ofertă ne duce cu gândul la noua direcție a brandului Vodafone, sub deviza "împreună suntem mai puternici", evidențiată de noul spot publicitar prezentat cu câteva zile în urmă în cadrul unui eveniment oficial la care Mobilissimo.ro a participat. Revenind la oferta specială pentru copii, pachetul include un telefon Samsung Star III și accesorii personalizate pentru băieți și fete, la doar 39 de euro. în plus, de Ziua Copilului telefonul costă doar 29 de euro.

Abonamentul Vodafone Avantaj 6 vine cu 1000 de minute sau SMS-uri în rețea, 30 de minute și SMS-uri naționale și 30 de MMS-uri naționale, toate la numai 6 euro pe lună. Pachetul include și telefonul menționat mai sus, iar abonamentul trebuie încheiat pe 2 ani. Odată cu telefonul copiii vor primi și cadouri personalizate precum căști Disney Princess sau Disney Cards 2, un set de Post-It-uri, un carnețel, un puzzle și o husă pentru telefon. Samsung Star III vine cu o cameră de 3.2 megapixeli, iar oferta de Ziua Copilului se aplică în perioada 31 mai - 3 iunie. Părinții vor putea reîncărca abonamentul copilului după epuizarea minutelor, SMS-urilor și MMS-urilor pe parcursul unei luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×