Noile sisteme de navigatie GPS Mio, prezentate la CeBIT

Autor:  | Publicat în:  Mio 2.748 ori
<b>Noile sisteme de navigatie GPS Mio, prezentate la CeBIT</b>Mio si-a dezvaluit noile sisteme de navigatie GPS in cadrul CeBIT 2007, de la Hanovra si iata ce am aflat, fiind prezenti la standul acestora: Noile terminale de la Mio sunt: C320, C520 si C520t. Toate cele 3 gadgeturi sosesc cu displayuri de 4.3 inch,...

Mio si-a dezvaluit noile sisteme de navigatie GPS in cadrul CeBIT 2007, de la Hanovra si iata ce am aflat, fiind prezenti la standul acestora:

Noile terminale de la Mio sunt: C320, C520 si C520t. Toate cele 3 gadgeturi sosesc cu displayuri de 4.3 inch, care reflecta lumina si va pot avertiza in caz ca va apropiati de o camera de filmat a politiei. Memoria interna de 1GB si un chipset SiRFStar III GPS vor mai mult decat suficiente, chiar si pentru cel mai pretentios James Bond.

Daca sunteti un utilizator normal (si stim ca in mod special taximetristii au astfel de aparate), terminalele soesesc cu sloturi de memorie SD/MMC, USB incorporat si un procesor la 400 MHz. C520 si C520t vor include tehnologia Bluetooth wireless, MP3 playere si un vizualizator de imagini. C520t va putea capta si mesajele de la serviciul Traffic Message Channel facand navigarea noastra prin traficul infernal un pic mai usoara.

Cele 3 gadgeturi vor fi disponibile din aprilie la preturile de 349, 399 si respectiv 449 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×