Samsung Ultra Music SGH-F300 + Beyonce = love

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.023 ori
<b>Samsung Ultra Music SGH-F300 + Beyonce = love</b>Samsung Electronics si-a anuntat colaborarea modelului Ultra Music SGH-F300 cu faimoasa cantareata Beyonce Knowles. F300 este un handset cu 2 fete, una dedicata in mod clar ascultarii de muzica dupa cum ne indica butoanele de tip play/pauza sau fast...

Samsung Electronics si-a anuntat colaborarea modelului Ultra Music SGH-F300 cu faimoasa cantareata Beyonce Knowles.

F300 este un handset cu 2 fete, una dedicata in mod clar ascultarii de muzica dupa cum ne indica butoanele de tip play/pauza sau fast forward/rewind. Pe cealalta fata gasim clasicul model de telefon Samsung, cu toate caracteristicile standard. Terminalul include un radio FM stereo si o functie Quick PC Sync, care va va permite sa va organizati playlistul. Camera de 2 megapixeli va va ajuta sa ii faceti poza cantaretei Beyonce, daca veti avea sansa sa o vedeti in concert.

Slotul microSD este prezent la datorie, gata pentru extensii de memorie care va vor aduce mai multe melodii si fotografii preferate pe telefon, in caz ca memoria interna de 100MB nu este de ajuns. Ce rol are Beyonce in cadrul promovarii lui F300? Artista va aparea in reclamele dedicate acestui terminal, fiind simbolul sau in cadrul campaniei ce va debuta din aprilie la nivel global, incepand din Europa. O mana spala pe alta, dupa cum bine stim si Beyonce isi va gasi melodia "Irreplaceable" inclusa pe toate terminalele F300 proaspat cumparate.

Cine poate rezista noilor terminale cand personaje atat de sexy ca Tera Patrick si Beyonce apar drept imagini ale acestor telefoane?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×